Toimintamuodot

Rukouksen huone 

Rukouksessa Jumala kohtaa meitä, vahvistaa yhteyttämme sekä syventää suhdettamme Jeesukseen Kristukseen. Rukouksen huoneeseen voit tulla rukoilemaan yhdessä, rukoilemaan itseksesi, pyytämään esirukousta tai vain nauttimaan Pyhän Hengen ilmapiiristä.  Voit viipyä kirkossamme koko tilaisuuden ajan tai vaikka vain piipahtaa. 

Jumalanpalvelus sunnuntaisin

 Jumalanpalvelus on tilaisuus, jossa koko seurakunta tulee yhteen kohtaamaan Jumalaa ja rakentumaan yhteisestä uskosta.

Kuuleeko Jumala? – illat

Kuuleeko Jumala hänen huutonsa, kun häntä kohtaa ahdinko?” (Job 27:9)
’Kuuleeko Jumala?’ -illoissa keskitytään siihen, miten Jumala puhuu tai on puhumatta tekstien ja arkisten elämänkokemusten kautta.

Hiljaisuuden huone

Olemme osittain jopa kadottaneet taidon hiljentyä, olla hiljaa ja kuunnella. Se on jotain, mitä Hiljaisuuden huoneessa olemme kokoontuneet opettelemaan. Täällä sinulla on lupa olla hiljaa. Sinun ei tarvitse miettiä sitä, että onko sinulla nyt aikaa olla hiljaa – täällä sinulla on. 

”Odota yksin Jumalaa hiljaisuudessa, minun sieluni, sillä Häneltä tulee minun toivoni.” Ps.62:6

Avoimet ovet

Avoimet on oiva tilaisuus tulla tutustumaan seurakuntaan. Tarjolla on hengen, sielun ja ruumiin ravintoa.  Hartaushetken  lisäksi tarjolla on keittolounas kahvien kera.

Lähetyshetki

Suomen Metodistikirkko tekee lähetystyössä Intiassa ja Vepsässä.  Lähetyshetkissä kuulemme uusimmat lähetysuutiset sekä Jumalan Sanaa. Nautimme yhdessäolosta ja rakennumme yhteisestä uskosta.

Ehtoollinen

Ehtoollinen on Kristuksen asettama muisto- ja yhteysateria, jossa Hän itse on läsnä Pyhän Henkensä kautta. Metodistikirkossa ehtoolliselle voivat osallistua kaikki, jotka uskovat Kristukseen tai tahtoisivat uskoa riippumatta siitä, mihin seurakuntaan he kuuluvat. Metodistikirkon ehtoollisopista voit lukea lisää täältä: http://turku.metodistikirkko.net/?p=80