Rukouskahvila 17.2. klo 14-16.45

21.1.2019 Blogi 0

Mikäli et ehtinyt tutustumaan rukouskahvilaamme ekumeenisen rukousviikon aikana, sinulla on uusi mahdollisuus tulla kahvittelemaan rukouksen ilmapiirissä sunnuntaina 17.2.2019 klo 14-16.45. Kahvio toimii tuolloin myös kirkkokahvien korvikkeena, joten klo 17 alkavan Iltaehtoollisen jälkeen ei ole erikseen kirkkokahveja, vaan ilta jatkuu luontevasti rukouksen merkeissä sitä tarvitseville ja haluaville.

Rukouskahvila toimii tavallisena kahvilana, jonka lisäksi sinne voi tulla pyytämään rukousta, siunattavaksi, rukoilemaan itsekseen / yhdessä tai vain olemaan ja nauttimaan rukouksen hoitavasta ilmapiiristä. Kahvila on avoinna non-stoppina n. kolme tuntia. Kahvilassa voit vain poiketa tai olla vaikka koko ajan.

Tarjolla siis kahvia kohtuuhintaan ja rukousta nonstoppina iltapäivästä iltaan.

Lämpimästi tervetuloa!