Pienryhmän johtaminen -koulutuspäivä 11.3.2023 klo 11-16

Pienryhmän johtaminen -koulutuspäivä 11.3.2023 klo 11-16

11.2.2023 Yleinen 0

Onko mielessäsi ollut, että haluaisit kenties joskus johtaa pienryhmää? Pienryhmät ovat metodistista perintöämme. Varhaiset metodistit kannustivat ja rohkaisivat toistaan kristillisessä uskossa kasvamiseen. Kasvu kohti Jumalaa sai heidät näkemään myös lähimmäisten tarpeet ympärillään.

Howard A. Snyderin kirjasta The Radical Wesley And Patterns For Church Renewal: ”Nykyään kuulee, että on vaikea löytää riittävästi johtajia pienryhmiin tai muihin seurakunnan tehtäviin. Wesley asetti yhden kymmenestä, ehkä yhden viidestä, työskentelemään merkittävässä palvelutyössä ja johtajuudessa. Ja keitä nämä ihmiset olivat? Ei koulutettuja tai varakkaita, joilla oli aikaa, vaan työtätekeviä miehiä ja naisia, aviomiehiä ja vaimoja ja nuoria, joilla oli vähän tai ei lainkaan koulutusta, mutta hengellisiä lahjoja ja innokkuutta palvella. Yhteisöstä tuli Kristuksen kaltaisen palvelutyön hautomo ja koulutusleiri.”

Pienryhmien tarkoitus ei ole toinen toistaan kopioita, vaan jokainen voi palvella sillä alueella, jonka kokee omakseen. Valmistaudu päivään miettimällä millaisissa ryhmissä olet itse ollut mukana ja minkälaista ryhmää haluaisit kenties johtaa.

Koulutuspäivään olet tervetullut myös sinä, joka jo olet aloittanut pienryhmän johtamisen. Saamme oppia toinen toisiltamme ja käydä läpi pienryhmän johtamisen periaatteita ja käytäntöjä.

Koulutuspäivä ja sen materiaali (kirja) on ilmainen, mutta ruokailu on omakustanteinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Elisalle 5.3. mennessä (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net)