Nettikirkko (zoom) 8.8.2020 klo 18

Nettikirkko (zoom) 8.8.2020 klo 18

6.8.2020 Ajankohtaista 0

Nettikirkko on jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Saarna julkaistaan myöhemmin netissä ilman osallistujien kuvia tai nimiä.

Saarnaajina toimivat Metodistikirkon pastorit. Tänään saarnaa pastori Elisa Brander.

Tänään on lapsille myös pyhäkoulu. Pyhäkoulu alkaa klo 18, joten tule mukaan ajoissa, jotta saamme jaettua lapset pyhäkouluopettajan kanssa eri huoneeseen tilaisuuden alussa. Huom.! Huomioithan, että mikäli vanhemmat haluavat osallistua pyhäkoulun aikana jumalanpalvelukseen, perheessä tulee olla kaksi mobiililaitetta.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen tai Raamatun lukuun, mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus rukouspalveluun joko porukassa tai henk.kohtaisesti.

Nettikirkot jatkuvat syksyllä joka toinen viikko, lauantaisin klo 18. Ainoastaan Metodistikirkon vuosikonferenssin (16.-18.10.2020) aikaan Nettikirkkoa ei ole.

Jos haluat osallistua Nettikirkkoon, laita sähköpostiosoitteesi pastorille (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net) ennen iltaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan sieltä missä oletkin!

Kuva: Pixabay