Nettikirkko (zoom) 27.6.2020 klo 18

Nettikirkko (zoom) 27.6.2020 klo 18

26.6.2020 Ajankohtaista 0

Nettikirkko on jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Saarna julkaistaan myöhemmin netissä ilman osallistujien kuvia tai nimiä.

Saarnaajina toimivat Metodistikirkon pastorit. Tänään saarnaa pastori Elisa Brander.

Pyhäkoulu alkaa klo 18, joten tule mukaan ajoissa, jotta saamme jaettua lapset pyhäkouluopettajan kanssa eri huoneeseen tilaisuuden alussa.

Tänään on myös ehtoollinen, joten voit varata ehtoollisvälineet lähettyvillesi.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen tai Raamatun lukuun, mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Rukouspalvelu tilaisuuden jälkeen tapahtuu erillisten ”huoneiden” kautta, joiden keskustelut eivät kuulu ns. päähuoneeseen. Myös ”kirkkokahveille” voit jäädä keskustelemaan esimerkiksi saarnasta syntyneistä kysymyksistä, itse keitettyä kahvia nauttien. Zoom on varattuna Nettikirkon käyttöön klo 20 asti.

Jos haluat osallistua Nettikirkkoon, laita sähköpostiosoitteesi pastorille (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net) ennen iltaa.

Nettikirkot jäävät tämän jälkeen kesätauolle ja jatkuvat syksyllä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!