Nettikirkko su 24.5. klo 18

Nettikirkko su 24.5. klo 18

23.5.2020 Ajankohtaista 0

Nettikirkko on jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkääsi, tablettiisi tai tietokoneellesi ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna, jonka pitää tänään Elisa Brander. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Ja mikäli saarna julkaistaan myöhemmin netissä, kenenkään osallistujan kuvaa eikä nimeä ei näytetä.

Tänään on lapsille myös pyhäkoulu saarnan aikana. Tähän osallistuminen tosin tarvitsee perheeseen myös toisen etäyhteyden, jotta lapset voidaan jakaa eri ”huoneeseen” pyhäkouluopettajan kanssa. Lasten vanhempien ollessa pyhäkoulussa mukana, tämä onnistuu mainiosti myös yhdellä mobiililaitteella.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen tai Raamatun lukuun, mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Rukouspalveluakin voidaan tilaisuuden jälkeen toteuttaa erillisten ”huoneiden” kautta, joiden keskustelut eivät kuulu ns.päähuoneeseen. Myös ”kirkkokahveille” voit jäädä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa nauttien itse keitettyä kahvia 😉

Mikäli haluat osallistua Nettikirkkoon, niin laita sähköpostiosoitteesi Elisalle (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net) ennen iltaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!