Nettikirkko su 10.5.2020 klo 18

Nettikirkko su 10.5.2020 klo 18

6.5.2020 Ajankohtaista 0

Ensi sunnuntaina meillä on nyt ihan ensimmäistä kertaa Nettikirkko klo 18. Nettikirkko on kokonainen jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkääsi, tablettiisi tai tietokoneellesi ilmaiseksi.

Nettikirkossa on myös ehtoollinen, joten voit varata ehtoollisaineet (pala leipää ja mehua) valmiiksi lähettyvillesi. Suomen Metodistikirkon piirikunnanjohtaja Jori Brander pitää nettikirkossa saarnan, jonka nauhoitamme. Muuten ei tilaisuutta nauhoiteta. Ja mikäli saarna julkaistaan myöhemmin netissä, kenenkään osallistujan kuvaa ei näytetä.

Myös sinulla on mahdollisuus tuoda yhteiseen pöytään jaettavaa.

Tässä esimerkkejä, joita voi toteuttaa yhteisessä jp:ssä (ja jos mieleesi tulee jotain muuta niin kerro!):

Raamatun lukeminen: voi olla kaksikin lukijaa (päivän tekstit ovat: Psalmi 31:1-5, 15-16, 1.Piet.2:2-10, Joh.14:1-14)

Rukoilla seurakunnan yleisten aiheiden puolesta (löytyvät viimeisimmästä seurakuntalehdestä).

Vapaamuotoinen rukous

Lauluvalinta: Etsi laulu, jonka haluaisit, että kuunneltaisiin +samassa voi vaikka laulaakin yhdessä mikki äänettömällä.

Lyhyt puheenvuoro

Voit laittaa viestiä Elisalle, mihin haluaisit osallistua niin tiedän etukäteen suunnitella tilaisuuden runkoa mahdollisimman toimivaksi. Toki vielä siinäkin hetkessä on mahdollisuus jakaa, jos on tullut mieleen viime hetkessä jotain.

Olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle!

Rukouspalveluakin voidaan tilaisuuden jälkeen toteuttaa joko koko zoomissa olevan ryhmän kanssa tai sitten zoomiin sisältyvän breakout roomsin kautta, jonka avulla porukkaa voidaan jakaa pienempiin ryhmiin tai vaikka kahdenkeskiseenkin rukoukseen.

Mikäli haluat osallistua Nettikirkkoon, niin laita sähköpostiosoitteesi Elisalle (046-810 8158) ennen sunnuntai-iltapäivää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!