Nettikirkko 31.5. klo 18-19.30

Nettikirkko 31.5. klo 18-19.30

29.5.2020 Ajankohtaista 0

Nettikirkko on yhteinen jumalanpalvelus etäyhteyden kautta. Käytämme zoom-sovellusta, jonka voit ladata kännykkään, tablettiin tai tietokoneelle ilmaiseksi.

Nettikirkossa on musiikkia, rukousta, Raamatun lukua sekä saarna. Saarna nauhoitetaan, mutta muutoin tilaisuutta ei nauhoiteta. Saarna julkaistaan myöhemmin netissä ilman osallistujien kuvia tai nimiä.

Saarnaajina toimivat Metodistikirkon pastorit. Tänään saarnaa Metodistikirkon piirikunnanjohtaja Jori Brander.

Vietämme yhdessä myös ehtoollista su 31.5., la 6.6. sekä la 27.6. Voit varata ehtoollisaineet kotoasi valmiiksi. Pala leipää ja tilkka mehua sopivat oikein hyvin.

Voit osallistua Nettikirkkoon joko kuvan kanssa tai ilman videokuvaa.

Halutessasi voit osallistua yhteiseen rukoukseen tai Raamatun lukuun, mutta olet sydämellisesti tervetullut myös kuulijan paikalle.

Rukouspalvelu tilaisuuden jälkeen tapahtuu erillisten ”huoneiden” kautta, joiden keskustelut eivät kuulu ns. päähuoneeseen. Myös ”kirkkokahveille” voit jäädä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia muiden kanssa nauttien itse keitettyä kahvia 😉 Zoom on varattuna Nettikirkon käyttöön klo 20 asti.

Jos haluat osallistua Nettikirkkoon, laita sähköpostiosoitteesi pastorille (046-810 8158 / elisa.brander@metodistikirkko.net) ennen iltaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!