LA 25.2.2023 klo 14 Marttyyrien Ääni esittää elokuvan: ”Kidutettu Kristuksen tähden”

LA 25.2.2023 klo 14 Marttyyrien Ääni esittää elokuvan: ”Kidutettu Kristuksen tähden”

19.1.2023 Yleinen 0

LA 25.2.2023 klo 14 Marttyyrien Ääni esittää elokuvan: ”Kidutettu Kristuksen tähden” Kuopion metodistiseurakunnassa. Tervetuloa mukaan!

Täältä näet elokuvan trailerit:
https://www.youtube.com/watch?v=Gx4VqwEWkac

https://www.youtube.com/watch?v=Q50yfKNeMQg

”Joitakin aikoja sitten katsoin ensimmäisen kerran Sabina ja Richard Wurmbrandista kertovan elokuvan ”Kidutettu Kristuksen tähden”. He olivat messiaanisia Romanian juutalaisia, joille Jumala oli antanut erityisen rohkeuden julistaa evankeliumia. 

Hiljattain II maailmansodan tapahtumat olivat päättyneet, mutta heidän ”holokaustinsa” oli vielä edessä. Katsellessani elokuvaa ymmärsin jotain siitä sydämen palosta ja antautumisesta julistaa evankeliumia kaikesta kokemastaan huolimatta. Se myös kantoi hedelmää.

Heidän vankkumaton periksiantamattomuutensa ja rohkeutensa eivät saaneet heitä missään vaiheessa luopumaan siitä kutsusta, jonka Jumala oli heille antanut: evankeliumin julistuksesta. Pahoinpitelyt, kidutukset ja sairaudet olivat jokapäiväistä kokemusta. 

Itse asiassa elokuva pysäytti ja kosketti itseäni todella paljon. Aloin lukea enemmän kirjoja uskonsa tähden vainotuista. Jälleen kerran luovutin oman elämäni ja kutsuni Hänelle, joka johdattaa parhaiten elämäämme.

Marttyyrien veri puhuu vielä tänäänkin. Nyt jos koska on aika tehdä työtä uskonsa tähden vainottujen parissa.

Marttyyrien ääni kuuluu ja vaikuttaa vielä heidän kuoltuaankin.

”Jokaisesta Kristukselle voitetusta sielusta tulee tehdä sielujen voittajia – hinnasta huolimatta.” – Richard Wurmbrand

Lämpimästi suosittelen tämän elokuvan katsomista.”

– Mari
mari(at)marttyyrienaani.fi

Teksti lainattu Marttyyrien Ääni ry:n nettisivuilta: https://marttyyrienaani.fi/kidutettu-kristuksen-tahden-elokuva-pysaytti/