Esittely

PIENI JA LÄMMIN

Seurakunta Kuopion keskustassa

Seurakuntamme on osa Suomen Metodistikirkkoa. Suomen Metodistikirkko taas on osa kansainvälistä Yhdistynyttä Metodistikirkkoa. Metodistikirkko on toiminut Suomessa jo 130 vuotta. Kuopion seurakunta on perustettu vuonna 1910. Metodistikirkko on protestanttinen kirkkokunta.

JOTTA JEESUS NÄKYISI

Jeesus on meille kaikki kaikessa. Rukoilemme, että Jeesus voisi näkyä seurakuntalaisten elämässä, seurakuntamme sisällä ja tietenkin myös sen ulkopuolella.

RAAMATTU

Haluamme sitoutua Raamatun sanaan. Se on uskomme ydin ja lähtökohta. Yksi seurakuntamme tärkeimpiä osa-alueita on Raamatun opettaminen.

RUKOUS

Ilman Jeesusta, meillä ei ole mitään. Haluamme, että Jeesus saisi vaikuttaa meidän elämässämme ja siksi haluamme käyttää aikaa rukoukseen ja hiljentymiseen.

YHTEYS

Seurakunnassa saamme kokea yhteyttä. Haluamme olla seurakunta, johon on helppo tulla ja jossa voimme rakastaa toinen toistamme. SInäkin olet todella tervetullut.

LÄHETYS

Lähetyskäsky on ollut aina seurakunnallemme tärkeä. Haluamme olla tukemassa lähetystyötä ulkomailla ja välittää sanomaa Jeesuksesta omassa kaupungissamme.

Mihin uskomme

Haluatko tulla mukaan?