Ekumeeninen rukouskahvila

12.1.2019 Blogi 0

Meillä on näky rukouskahvilasta, joka palvelee Kuopion asukkaita siunaten, rukoillen ja rinnalla kulkien sekä myös avaten tietä Kristuksen luo.

Lähdemme liikkeelle ensimmäistä kertaa tämän näyn pohjalta ekumeenisella rukousviikolla, lauantaina 19.1.2019. Tällöin kirkkomme on avoinna klo 15-19 ekumeenisen rukouskahvilan merkeissä.

Rukouskahvila toimii tavallisena kahvilana, jonka lisäksi sinne voi tulla pyytämään rukousta, siunattavaksi sekä rukoilemaan itsekseen / yhdessä rukouksen hoitavassa ilmapiirissä. Kahvila on avoinna non-stoppina neljä tuntia. Ekumeenisessa rukouskahvilassa on myös tasatunnein kuultavana eri seurakunnista tulevien maallikoiden todistuksia rukouksen merkityksestä.

Tule rukoilemaan tai poikkea rukoiltavaksi ja siunattavaksi kirkollemme. Rukouskahvilassa voit kahvitella kiireettä rukouksen ilmapiirissä, kun sinun aikatauluihisi sopii.

Tarjolla siis kahvia kohtuuhintaan ja rukousta nonstoppina iltapäivästä iltaan.

Lämpimästi tervetuloa!